Pregatire profesionala:

  • 2004: Liceul B. P. Hasdeu, Buzau

  • 2010: Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila

  • 2011: Atestat de studii complementare in implantologie

  • 2013: Master in Periodontology and Implantology Gepi

  • 2014: Medic specialist Parodontologie, Universitatea Carol Davila
  • 2016: Master Laser Therapy in Dentistry Achen University

Medic specialist parodontolog. Medic specialist laser. Medic implantolog

Dr. Andra Ionescu

Vreau sa evoluez. Vreau sa cresc. Vreau sa fiu cea mai buna varianta a mea. Dintotdeauna am stiut ca voi lucra in domeniul medical. De mic copil am ingrijit animale si am avut o mare satisfactie in a avea grija de altii.

Mai tarziu, cumva, destinul a aliniat cam tot cea avea sa fie traseul spre profesia mult visata - stomatologie. In liceu am fost la o clasa de biochimie a prestigiosului liceu B. P. Hasdeu din Buzau, alaturi de alti oameni care-mi impartaseau pasiunea pentru stiintele medicale. Alaturi de acesti oameni minunati, am pus bazele voluntariatului intr-un oras mic de provincie si am creat o comunitate de viitori specialisti care acum conduc sectii medicale in toata lumea.

Facultatea de medicina dentara am urmat-o la Bucuresti la Carol Davila. Undeva prin anul 4 am inceput materiile chirurgicale: Atunci am stiut ce inseamna cu adevarat pasiune pentru meseria de medic stomatolog. Tot ce a urmat a trecut extrem de repede. Ma imparteam intre viata de student si viata de cabinet stomatologic cu multa energie si convingere ca acesta este traseul destinat mie.

Specialitatea de parodontologie si specialitatea de implantologie au urmat natural dupa terminarea facultatii, in 2010. Urmand aceste specializari, mi-am satisfacut si nevoia de a invata constant dar si nevoia de a lucra in echipa. Lucru interdisciplinar a devenit un mod de lucru natural pentru mine, in cabinetul stomatologic.

Curiozitatea m-a determinat sa urmez o specialitate pe laser dentar la Universitatea din Achen. Aceasta s-a transformat usor in pasiune si in dorinta de a revolutiona stomatologia. Visam sa transform manopere greoaie in manopere minim invazive.

Acum imbin cu succes manopere de chirurgie parodontala si implantologie cu manopere avangardiste efectuate cu ajutorul laserelor. Totul pentru a oferi pacientilor si prietenilor nostri o experienta cat mai placuta in cabinetul stomatologic.

S-a trezit in mine dorinta de a crea, pentru oameni, un spatiu in care increderea sa insemne totul, in care pacientul sa vina cu sufletul deschis, sa lase grijile la usa si sa beneficieze de cea mai buna variata a noastra ca oamenii si ca medici. Asa a aparut Clinica stomatologica White Lines, unde va astept cu drag si bratele deschise!

Am format o echipa cu acei prieteni de suflet pe care ma pot baza cu ochii inchisi. Ne certam, ne impacam, ne iubim, dar intotdeauna, impreuna, facem tot ce e mai bun pentru pacientii nostri.
Va iubesc Echipa mea de suflet! Echipa White Lines!