Servicii

TRATAMENTE ENDODONTICE

Tratamentul endodontic sumarizeaza procesul de indepartare a tesutului inflamat din interiorul dintelui – nervul, cum i se mai spune – de igienizare completa a canalului endodontic si de obturare etansa, tridimensionala a canalelor radiculare – obturatia de canal. Prin parcurgerea riguroasa a acestor trei etape de tratament dentar, se elimina riscul de patrundere a bacteriilor sau microorganismelor.


TRATAMENTE PARODONTALE

Tratamentul cu laser al parodontozei ofera garantia ca niciun tesut nu se pierde si ca gingia nu este redusa la un nivel mai scazut. De asemenea, stimuleaza celulele stem din tesuturi pentru a forma noi tesuturi conjunctive, de os si colagen. Procesul de vindecare al organismului regenereaza ligamentele si oasele pierdute din jurul dintelui.


IMPLANTURI DENTARE

Implantologia este ramura stomatologiei dedicata implanturilor dentare. Implantul dentar este o radacina artificiala a dintilor care este introdusa in mandibula. Implantul dentar ia forma unui surub din titan sau aliaj de titan.

Procedura All-on-four inseamna ca „toti” dintii unei arcade sunt sustinuti ”pe patru” implanturi dentare. Este o procedura chirurgicala si tehnica moderna de prostodontie pentru reabilitarea totala a pacientului fara dinti sau cu dinti defalcati, dinti descompusi sau dinti compromisi din cauza bolii gingivale.


CHIRURGIE ORALA

Chirurgia orala foloseste diverse proceduri ce au ca scop modificarea dentitiei si a structurilor osoase adiacente. Include extractiile dentare dificile,  grefarea osoasa, chirurgia pre-protetica cu scopul optimizarii anatomiei in vederea plasarii implantelor dentare, a puntilor sau a protezelor dentare, cat si rezectia apicala.

Chirurgia orala ghidata este o procedura care implica initial o scanare CT diagnostica pentru a evalua cu exactitate starea orala a pacientului, apoi este utilizata pentru a produce un sablon radiologic. O scanare suplimentara va fi apoi luata cu sablonul pe pozitie, in gura pacientilor.


STOMATOLOGIE RESTAURATIVA

Integritatea dintilor unui pacient este, in egala masura, o chestiune de sanatate orala si una estetica. La clinica stomatologica White Lines, abordam personalizat nevoile fiecarui individ si ne asiguram ca solutia propusa pentru restaurarea structurii sale dentare este un durabila, minim invaziva si in masura sa ii ofere aspectul estetic dorit.


COSMETICA DENTARA

Progresele tehnologice ale materialelor dentare, cu aspect natural, fac ca tratamentele stomatologice cosmetice de astazi sa fie mai durabile si mai previzibile decat in trecut. In clinica stomatologica White Lines, medicii nostri stomatologi folosesc tehnici conservatoare pentru a pastra cat mai mult din structura naturala a dintilor, in functie de situatia ta clinica specifica.


STOMATOLOGIE PEDIATRICA

Dintii copilului incep eruptia in primele 6-9 luni de viata. Pana la varsta de 6 sau 7 ani, copiii incep sa-si piarda primul set de dinti, care in final sunt inlocuiti cu dinti secundari, permanenti. Fara ingrijire dentara adecvata, copiii se confrunta cu posibile carii si o boala care pot provoca dureri si complicatii. Astazi, cariile dentare din copilaria timpurie - o boala infectioasa - sunt de 5 ori mai frecvente la copii decat astmul.

Stomatologii pediatri sunt dedicati sanatatii orale a copiilor inca de la varste fragede pana in adolescenta. Au experienta si calificari pentru a ingriji dintii, gingiile si gura copilului de-a lungul diferitelor etape ale copilariei.


ORTODONTIE

Aparatul dentar poate corecta dintii strambi sau nealiniati si poate imbunatati sanatatea si aspectul zambetului oricui - adult sau copil. Aparatul dentar functioneaza prin aplicarea unei presiuni constante in timp pentru a muta incet dintii in aliniere. Pe masura ce dintii se misca, priza dintelui osos isi schimba forma odata cu aplicarea presiunii.


PROFILAXIA DENTARA

Profilaxia dentara e cea mai valoroasa si sustenabila investitie in sanatatea ta orala. Cu o rutina corecta a periajului, folosirea regulata a atei dentare si vizite periodice la igienistul tau de la clinica stomatologica White Lines, te asiguri ca dantura ta este bine ingrijita si eviti eventualele complicatii, disconfortul si cheltuielile cauzate de tratamentele stomatologice complexe. Asistentele noastre te vor contacta cand a sosit termenul pentru urmatorul tau periaj sau detartraj ultrasonic.


Programare
On-line


Te asteptam oricand doresti tu la cabinetul nostru
pentru a ne cunoaste!