Contributii aduse activ in grupuri de specialitate:

  • Prima Scoala Internationala de Vara de Endodontie din Romania - 2014, Timisoara, Romania

  • Laser EPIC 10-Biolase Hands On Training - 2014, Bucuresti, Romania

  • Curs avansat de chirurgie endodontica - dr. Arnaldo Castelucci - 2015, Bucuresti, Romania

  • Smart Endo Days - 2016, Timisu de Jos, Romania

  • Terapie laser in Stomatologie - Laser Therapy in Dentistry - 2016, Aachen University, Germania

  • Aspecte biologice inedite in endodontie si stomatologie restaurativa - Dr. Domenico Ricucci - 2016, Timisoara, Romania

  • Curs Endodontic Master Series I - 2017, Bucuresti, Romania

  • Curs de micro-chirurgie endodontica - Micro Surgical Endodontics - dr. Arnaldo Castellucci - 2018, Florenta, Italia

  • Curs Endodontic Master Series II - 2019, Bucuresti, Romania

Medic specialist endodont. Medic specialist laser

Dr. Vlad Hurezeanu

Ideea de a deveni medic stomatolog a prins contur in urma unei vizite la medicul stomatolog la care mergeam in mod regulat pentru controlul anual. M-au inspirat dedicarea si pasiunea cu care prezenta orice amanunt legat de dinti, oricarui pacient care ii calca pragul cabinetului.

Mi-am urmat instinctul si am absolvit facultatea de stomatologie in anul 2008. Dupa un an in care am practicat stomatologie generala, am decis sa imi urmez singura pasiune din facultate, si anume endodontia. Astfel, incepand cu august 2009, am practicat exclusiv endodontie la microscop. Pentru mine, endodontia nu este un job, este o pasiune. Cred cu tarie ca, atat timp cat o practici cu sufletul, este imposibil sa nu ai rezultate spectaculoase.

Sunt conectat la tot ce apare nou in domeniul endodontiei. Urmez numeroase cursuri de specialitate, asist la congrese internationale. Mai mult, contribui activ in numeroase grupuri de discutii in mediul online - despre cazuri sau practici moderne in endodontie etc.

Pe langa endodontie, timpul liber este ocupat in general de cea de-a doua pasiune, descoperita relativ tarziu, triatlonul. Sunt mandru ca fac parte din familia Ironman. Am reusit in doar cativa ani de cand am descoperit acest sport, sa termin una dintre cele mai grele si solicitate competitii de pe glob. Dintre cele trei sporturi din cadrul triatlonului, alergarea este pe primul loc. Alerg de placere, oriunde, oricand, iar sloganul preferat este #voialergaoviataintreaga.